Reisrecht

Iedereen heeft op een zeker ogenblik nood aan een deugddoende en zorgeloze vakantie.

Helaas doen er zich vaak problemen voor die deze vakantie ernstig kunnen verstoren en worden reisondernemingen frequent geconfronteerd met ontevreden reizigers wegens problemen tijdens het boekingsproces, vertraagde of geannuleerde vluchten, accommodaties die te wensen overlaten…

De inwerkingtreding van de nieuwe Wet betreffende de verkoop van pakketreizen, gekoppelde reisarrangementen en reisdiensten op 1 juli 2018 doet bovendien veel vragen rijzen in hoofde van verschillende actoren uit de reissector.

Het beschermingsniveau van de reiziger nam aanzienlijk toe met duchtige consequenties voor de professionelen uit de reissector.

Ons team van gespecialiseerde advocaten staat u graag bij met juridisch advies in uw zoektocht naar uw rechten en plichten conform de recente wetgeving zowel in uw hoedanigheid als reiziger dan wel professioneel, alsook in gerechtelijke procedures.

Met ons als uw gids recht naar uw bestemming.

Diensten

Reisrecht

Under construction

x
Wij gebruiken Cookies op deze website om uw gebruik te vergemakkelijken. Meer informatie vind je in onze cookiepolicy en privacy policy. Door verder te surfen, gaat u hiermee akkoord. Ok