Dynamiek en werklust, honger naar kennis en persoonlijk contact zijn kenmerken die als geen ander van toepassing zijn op werken bij NG. Om onze cliënten een doordacht en efficiënt advies op maat te kunnen geven, steeds opnieuw, zaak na zaak, werken we in teams die elk sterk gespecialiseerd zijn in bepaalde rechtstakken.

Omdat stilstaan achteruitgaan is, zijn we voortdurend op zoek naar juristen met een passie voor hun vak en een gretige honger naar het continu ontwikkelen van hun kapitaal aan persoonlijke en professionele kennis.

Gedreven, analytisch, creatief, zelfstandig en tegelijkertijd teamspeler.
Stemt dit profiel met jou overeen? Contacteer ons!

  
  

Spontane sollicitatie

Vacature

Team Corporate and Business Law

Lawfirm Nelissen Grade is looking for a (Junior) Associate to join Team Corporate and Business Law.

Beschik je over een gezonde geest, een analytisch vermogen en een doorgedreven passie voor het vak ? Ben je bereid respectvol te werken in een team ? Klik dan op upload uw CV.

Vacature

Stages tijdens het academiejaar

Tijdens het academiejaar (van september tot juni) kunnen studenten via een stage een eerste kennismakende ervaring met onze werkomgeving opdoen.

Zomerstages

Tijdens de maanden juli en augustus worden zomerstages georganiseerd om bijna en pas afgestudeerden de kans te geven gedurende twee weken kennis te maken met onze werkomgeving.

Events

Friday 20 September 2013