Thursday 01 February 2018

Vacature: departement HANDELS- EN ECONOMISCH RECHT

Om haar departement HANDELS- EN ECONOMISCH RECHT te versterken, is NELISSEN GRADE op zoek naar nieuwe medewerkers om hen te vervoegen teneinde tegemoet te komen aan haar groei.

Uw profiel

De persoon die wij zoeken is Nederlandstalig, maar heeft een goede kennis van het Frans en het Engels. Hij/zij is leergierig, intelligent, flexibel, pragmatisch en een teamspeler. Onze toekomstige collega’s zijn zeer gemotiveerd en worden aangemoedigd om op zelfstandige basis dossiers te behandelen.

Wat bieden wij?

Bij Nelissen Grade heerst een zeer goede sfeer en verstandhouding die hand in hand gaat met een uitdagende en ambitieuze job. Onze medewerkers worden ingeschakeld in interessante, uiteenlopende en eerder complexe zaken met het oog op het verlenen van adviezen en bijstand in procedures. 

Interesse?

Indien u interesse heeft, danken wij u om uw kandidatuur te willen richten aan Mr. Joris DE ROO. U mag uw cv en motivatiebrief dan ook sturen naar joris.deroo@nelissengrade.com.

x
Wij gebruiken Cookies op deze website om uw gebruik te vergemakkelijken. Meer informatie vind je in onze cookiepolicy en privacy policy. Door verder te surfen, gaat u hiermee akkoord. Ok