Friday 17 May 2019

Vacature: departement FAMILIERECHT

Om haar departement FAMILIERECHT te versterken, is ADVOCATENASSOCIATIE NELISSEN GRADE op zoek naar nieuwe medewerkers om hen te vervoegen teneinde tegemoet te komen aan haar groei.

Uw profiel

De persoon die wij zoeken is bij voorkeur tweetalig Nederlands - Frans dan wel Nederlandstalig maar met een zeer goede kennis van het Frans. Hij of zij behaalde uitstekende studieresultaten; ervaring is niet vereist maar is een pluspunt. Wij zijn op zoek naar een leergierige, flexibele en sociale collega die zowel op zelfstandige basis als in groep kan werken en bereid is om tot het uiterste te gaan voor het cliënteel.

Wat bieden wij?

Bij Nelissen Grade heerst een zeer goede sfeer en verstandhouding die hand in hand gaat met een uitdagende en ambitieuze job. Onze medewerkers worden ingeschakeld in uiteenlopende dossiers en worden te allen tijde aangemoedigd om zelfstandig deze dossiers te beheren. Het kantoor biedt een competitief loon en doorgroeimogelijkheden.

Interesse?

Indien u interesse heeft, danken wij u om uw kandidatuur te willen richten aan Mr. Joke Decabooter via joke.decabooter@nelissengrade.com.

x
Wij gebruiken Cookies op deze website om uw gebruik te vergemakkelijken. Meer informatie vind je in onze cookiepolicy en privacy policy. Door verder te surfen, gaat u hiermee akkoord. Ok