Partners

Sluit »

Pascal Nelissen Grade

Bio

Pascal Nelissen Grade is met zijn meer dan 30 jaar ervaring een door de wol geverfde advocaat die alles over het recht en de rechtspraak van kindsbeen af heeft meegekregen.

Door hoge standaarden te hanteren, zorgt hij al jaren, met toewijding en inzet, voor de ontplooiing en de goede reputatie van de departementen aansprakelijkheids-, verzekerings- en verkeersrecht, strafrecht en tuchtrecht, sportrecht en reisrecht.

Pascal Nelissen Grade mag geteld worden bij de zes belangrijkste Belgische advocaten in sportrecht en als de specialist in “auto-sportrecht”.
Hij was onder meer gedurende jaren voorzitter van het sporttribunaal van de RACB en pleit regelmatig voor sportrechtbanken in Europa.

Pascal Nelissen Grade is tevens gespecialiseerd in het reisrecht en staat verschillende spelers uit de reiswereld bij met juridisch advies alsook in gerechtelijke procedures onder meer voor de Geschillencommissie Reizen. Hij geeft tevens opleidingen en seminaries.
Hij adviseert tevens touroperators bij overnames en fusies, bij arbeidsrechtelijke vragen, bij betalingsproblemen en commerciële geschillen, maar ook over aansprakelijkheid van touroperators, enz...

Pascal Nelissen Grade is eveneens:

  • Lid van de raad van de Orde van de balie van Leuven.
  • Voorzitter van de Commissie Ereloonbetwistingen, Taxaties, Arbitrage en bemiddeling (balie Leuven).
  • Lid van de Commissie Deontologie.
  • Lid van de Gemengde Commissie Rechtsbijstand (OVB – Assuralia).
  • Lid van de wedstrijddirectie van de Porsche Cup BeneluxFrankrijk
    (Sporting Manager and Drivers Relations Officer).

Offices

Leuven

Philipssite 5/2

3001 Leuven

Tel : +32.16.22.24.73

Fax : +32.16.22.24.82

Senior Associates

Junior Associates

FINANCE & PR

Staff

x
Wij gebruiken Cookies op deze website om uw gebruik te vergemakkelijken. Meer informatie vind je in onze cookiepolicy en privacy policy. Door verder te surfen, gaat u hiermee akkoord. Ok