Partners

Sluit »

Joke Decabooter

Bio

Joke Decabooter studeerde in 2011 af aan de KU Leuven als master in de rechten. In haar masterjaren legde Joke zich vooral toe op burgerlijk recht en volgde zij de specialisatievakken familierecht, familiaal vermogensrecht en aansprakelijkheidsrecht. Zij schreef haar masterscriptie over de toelaatbaarheid van het cumuleren van burgerlijke en tuchtrechtelijke sancties. Tijdens haar studies liep ze stage bij verschillende advocatenkantoren.

Na haar opleiding startte Joke meteen aan de Balie van Leuven en trad zij toe tot het kantoor. Vanuit haar interesse voor het burgerlijk recht houdt zij zich voornamelijk bezig met de bijstand, procedures en adviesverlening inzake familierecht en aansprakelijkheidsrecht.

Daarnaast legt zij zich ook toe op het sportrecht met een bijzondere interesse voor autosport en voetbal. Hiervoor volgde zij in februari 2013 een bijkomende opleiding en behaalde ze het ‘Certificate of Advanced Studies in European Sports Law and Policy’.

 In 2015 behaalde Joke haar Master in het Notariaat aan de Vrije Universiteit Brussel.

Offices

Leuven

Philipssite 5/2

3001 Leuven

Tel : +32.16.22.24.73

Fax : +32.16.22.24.82

Senior Associates

Junior Associates

FINANCE & PR

Staff

x
Wij gebruiken Cookies op deze website om uw gebruik te vergemakkelijken. Meer informatie vind je in onze cookiepolicy en privacy policy. Door verder te surfen, gaat u hiermee akkoord. Ok