Visie

De advocaten van NG stoelen zich in hun werk op de pijlers van deontologie, loyaliteit, traditie en kennis. Steeds willen wij een allesomvattende dienstverlening aanbieden. Onze advocaten werken daarom in gespecialiseerde groepen per materie die nauw met elkaar samenwerken. De stipte en proactieve opvolging van de ontwikkelingen in elk rechtsgebied en de zoektocht naar vernieuwende oplossingen op maat in combinatie met onze jarenlange ervaring maken dat we vanuit een realistische en resultaatgerichte mentaliteit telkens opnieuw de beste service voor onze cliënten nastreven.

Niet in het minst worden deze doelstellingen behaald doordat we investeren in het opleiden van onze advocaten die vaak vanaf de aanvang van hun stage bij NG werken en ten volle alle kansen krijgen om intern door te groeien en zich verder te ontwikkelen.

Onze inspanningen werden in 2012 bekroond met de award "Best Firm Flanders of the year" uitgereikt door de organisatie Belgian Legal Awards. De motivering van de jury voor de toekenning van deze award leest als een opsomming van waar we voor staan: een sterk groeiend kantoor met sterke aanwezigheid in Vlaanderen, maar ook Brussel en Wallonië, dat blijk gevend van professioneel management en met veel oog voor ethische waarden de jongste jaren heeft weten te zorgen voor baanbrekende uitspraken en bijdragen aan de doctrine en hierbij een goed evenwicht heeft gevonden tussen advies en gerechtelijke procedure.

Laatste nieuws & comments

Monday 21 October 2013

Zuiddag - Work for change

Plan

Dit is Maria, ons Plan-kind. Ze woont in Peru, met haar ouders, broers en zussen in een huis dat is opgetrokken uit klei en een aarden vloer.

Art Gallery

Carla De Boeck

Granny

Carla De Boeck

In the sun

Katelijne Laroy

Welkom te Everbeek

Katelijne Laroy

Witte paaltjes ... witte ...

Bekijk alle werken >
x
Wij gebruiken Cookies op deze website om uw gebruik te vergemakkelijken. Meer informatie vind je in onze cookiepolicy en privacy policy. Door verder te surfen, gaat u hiermee akkoord. Ok