Maatschappelijk verantwoord ondernemen

NG wil haar cliënten efficiënte en doordachte juridische oplossingen bieden. Dit is een verantwoordelijkheid die we opnemen jegens onze cliënten, maar ook jegens de maatschappij. Maar onze maatschappelijke verantwoordelijkheid reikt verder.

  

PLAN 

De kansen die onze mensen krijgen, willen we ook bieden ver buiten onze landsgrenzen. Daarom steunen we Plan, een NGO die streeft naar een betere toekomst voor kinderen in ontwikkelingslanden. Dit engagement begon ooit als een eindejaarsactie, maar heeft nu een bestendig karakter gekregen: ons Plan-kind heet Maria, nu 8 jaar oud. Ze woont in Cusco, Peru, met haar ouders, broers en zussen in een klein huis dat is opgetrokken uit klei en een aarden vloer. Dit gezin heeft weliswaar een dak boven het hoofd en de kinderen genieten lager onderwijs, maar toch is er nog veel ruimte voor verbetering. En daar zorgen we samen met u voor.

  

ART

Wat maakt een werkomgeving minder steriel? Wat brengt licht en kleur? Een gelegenheid om even stil te staan mijmeren? Kunst.

NG geeft de kans aan jonge, creatieve kunstenaars hun werk in ons hoofdkantoor tentoon te stellen.

Kom snel een kijkje nemen.

 

BIKE

We staan garant voor doordachte oplossingen, duurzame relaties met onze cliënten. Maar ook duurzaam omgaan met onze omgeving. NG kocht bedrijfsfietsen aan waarmee onze advocaten zich in Leuven kunnen verplaatsen. Leuven is dan ook de fietsstad bij uitstek. Op eigen kracht naar het Justitiepaleis rijden is niet alleen goed voor het milieu. Ook de service aan onze cliënten vaart er wel bij: niets is immers beter dan met een frisse geest aan een pleidooi beginnen. 

Laatste nieuws & comments

Monday 21 October 2013

Zuiddag - Work for change

Plan

Dit is Maria, ons Plan-kind. Ze woont in Peru, met haar ouders, broers en zussen in een huis dat is opgetrokken uit klei en een aarden vloer.

Art Gallery

Carla De Boeck

Granny

Carla De Boeck

In the sun

Katelijne Laroy

Welkom te Everbeek

Katelijne Laroy

Witte paaltjes ... witte ...

Bekijk alle werken >
x
Wij gebruiken Cookies op deze website om uw gebruik te vergemakkelijken. Meer informatie vind je in onze cookiepolicy en privacy policy. Door verder te surfen, gaat u hiermee akkoord. Ok